Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Borkai-ügy: nincs nyomozás hivatali visszaélés miatt

Szerző: | 2019. november 22., 09:08 | Belföld

Borkai Zsolt hölgyek társaságában a luxusjachton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem nyomoz az ügyészség a szexbotrányba keveredett és végül a győri polgármesteri tisztségétől is megváló Borkai Zsolt kapcsán hivatali visszaélés miatt. A Népszava számolt be róla, hogy Szabó Tímea országgyűlési képviselő feljelentését a nyomozó ügyészség bűncselekmény hiányában elutasította.

HIRDETÉS - AIP

A feljelentés azután született, hogy a kiszivárgott szexvideón több olyan vállalkozó is látható volt, aki jelentős megbízásokat, üzleteket köszönhetett a Borkai vezette győri önkormányzatnak.

Korábban a jobbikos Szilágyi György is feljelentést tett szexuális kényszerítés, hivatali visszaélés, valamint kábítószer-birtoklás gyanúja miatt, nyomozás ebben az ügyben sincs.

A győri egyetem is megvásárolta Borkai ügyvédjének szolgáltatásait | Magyar Hang

A fel- és bejelentéseiről ismert Tényi István is fordult a hatóságokhoz számos ügy miatt. Hűtlen kezelés történhetett szerinte a győri Audinak eladott földek kapcsán, míg hivatali visszaélés, amikor a Győrben tartott Európai Ifjúsági Olimpián erősen túlárazva bízták az étkeztetést Borkai Zsolt egyik, az adriai hajóúton is felbukkant vállalkozó barátja. Tényi István úgy tudja, hogy ezekben az esetekben még vizsgálódik a hatóság.

Kábítószer-birtoklás miatt a hatóságokhoz fordult, de a Borkai Zsolt állítólagos drogfogyasztása ügyében a Nemzeti Nyomozó Iroda elutasította a feljelentést. A kiszivárogtató blog ügyében is lépett, szerinte ugyanis ott személyes adattal visszaélés valósult meg.

Címkék: Borkai Zsolt, Borkai-ügy, feljelentés, Győr, hivatali visszaélés, nyomozás, Szabó Tímea, Szilágyi György, Tényi István


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest