Kiderült, mi van a ferencvárosi titkos ajtó mögött

Kiderült, mi van a ferencvárosi titkos ajtó mögött

A ferencvárosi polgármesteri hivatalban talált „titkos ajtó” (Fotó: Magyar Kétfarkú Kutyapárt Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elárulta a Magyar Hang megkeresésére Ferencváros nemrég kinevezett alpolgármestere, a kutyapártos Döme Zsuzsanna, mi is van a megtalált „titkos ajtó” mögött. Csütörtökön ugyanis a IX. kerületi polgármesteri irodában, egy szekrény mögött rábukkantak egy ajtóra, ami egy szobába nyílt. A Facebookon a kutyapárt képeket is megosztott azzal a kommentárral, hogy a többi szekrényt nem merték kinyitni.

Facebook

A politikus lapunknak elmondta, hogy a fellelt terem egy másik, nem titkos ajtón keresztül is megközelíthető, nemcsak a polgármesteri szobából. Így pedig nem is titkos, nem rejtettek el ott semmit és senkit. Az új polgármester, Baranyi Krisztina kabinetjének néhány tagja már be is költözött oda.

– Előnye, hogy így nem kell titkárnőkön át, hosszú utat megtéve a kerület vezetőjéhez fáradni a kollégáknak, hanem egyből át tudnak menni hozzá. Ez gyorsabb és közvetlenebb kommunikációt eredményez – mondta Döme Zsuzsanna.

Az alpolgármester egyébként a saját irodájában is talált egy plusz, talán titkos ajtót, de azt már valaki befalazta korábban.

Elmesélése szerint az első titkos ajtóra egyébként úgy bukkantak, hogy egy széfet kerestek, ahol esetleg elzárhatják az önkormányzati pecséteket. Ilyet azóta sem találtak, így jövő héten kénytelenek végigkopogtatni a városhaza valamennyi falát, hátha felbukkan egy titkos páncélszekrény is.