Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Orbánt egyszerre zavarja a kigúnyolás és a politikai korrektség

Szerző: | 2019. november 26., 14:41 | Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a keresztényüldözésrõl szóló második nemzetközi konferencia megnyitóján a budapesti Corinthia Hotelben 2019. november 26-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Keresztényüldözésről szóló konferencián aggódott kultúránkért Orbán Viktor, akit a 444 kiemelése szerint egyszerre zavarja a „politikai korrektség szájkosara” és az, ha kigúnyolják az ő álláspontját. Az Index számolt be a kormányfő beszédéről, ami sok újat korábbi szövegeihez képest nem tartalmazott, és elsősorban arról szólt, hogy civilizációnk támadás alatt áll.

HIRDETÉS - AIP

Történelmi távlatból nyitott a kormányfő, azzal kezdve, hogy a magyar törzsek zöme 1100 évvel ezelőtt érkezett. Nem mi voltunk az elsők, de a korábbiak eltűntek, „fajta- és kultúraidegenek” vagyunk errefelé, csak ránk jellemzőek tanaink, irodalmaink és táncaink. A kormányfő kiemelte Szent István intelmeit fiához, szerinte le kell horgonyoznunk a szövegben olvasottak mellett.

Orbán és Szijjártó is azt ismételgette, amit az új-zélandi terrorista | Magyar Hang

Orbán felsorolta, hány keresztényt öltek meg az utóbbi időkben, majd hozzáfűzte, hogy az európai politikusok száját egy rejtélyes erő zárja le, ami karjaikat is megbénítja. „Európában a keresztényüldözés csak emberi jogi kérdés lehet” – vélte a miniszterelnök, aki szerint viszont akik csak humanitárius problémaként kezelik a keresztényüldözést, azok nem beszélnek a legfontosabb dologról.

Egy egész kultúra, a mi kultúránk és civilizációnk áll támadás alatt – kongatta a vészharangot Orbán, aki szerint „a támadás formái változatosak: népességcsere, bevándorlás, kigúnyolás, a politikai korrektség szájkosara.” Úgy véli, a nem túl távoli jövőben lesznek olyan európai országok, amelyekben a vallási-kulturális irányok meg fognak változni. Ami Szíriában és Irakban történt, sokkal közelebb van hozzánk, mint gondolnánk, mondta.

Orbán előtt Azbej Tristan államtitkár beszélt, aki szerint a keresztényüldözés „korunk legnagyobb és legelhallgatottabb emberi jogi válsága.” Naponta 11 embert ölnek meg kereszténysége miatt, mindez pedig a Nyugat „szégyenteljes hallgatása mellett zajlik”, összegzett Azbej Tristan. Az államtitkár is úgy vélte, hogy a politikai korrektség szájzárával hallgattatnák el ezeket a tényeket.

Címkék: Azbej Tristan, civilizáció, keresztények, keresztényüldözés, Orbán Viktor


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest