Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kábítószer ügyben nyomoznak a XIX. kerületi szocialista botrány kapcsán

Szerző: | 2019. november 29., 12:17 | Belföld

Lackner Csaba (Forrás: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Készenléti Rendőrég Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt is nyomozást folytat a XIX. kerületi szocialista botrány szálaival összefüggésben – írja a 24.hu.

HIRDETÉS - AIP

Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ismeretlen személy ellen folyik a nyomozás, ám az eljárás a kormánypárti sajtóban október elején bemutatott videó- és hangfelvételeket érinti. Ezeken az MSZP-ből azóta kizárt, de körzetében október 13-án újraválasztott Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő – kezében egy zacskó fehér port lóbálva – korrupciós ügyekről beszélt.

Lackner Csaba a portálnak elmondta, nem hallgatták ki az ügyben, és nem is kapott rendőrségi értesítést. Arról is beszélt, ha megkeresik, akkor természetesen áll a hatóságok rendelkezésére.

A politikus arról a nyomozásról sem tud, ami gazdasági vesztegetés miatt indult egy kispesti felújítás ügyében – ez szintén kapcsolódik az említett felvételeken elhangzott korrupciógyanús közbeszerzési ügyekhez.

A nyomozásokról egyébként Kispest polgármesterének sincs tudomása. Gajda Péter csütörtökön a Klub Rádiónak arról beszélt, hogy büntetőeljárásról nem tudnak az ügyben: se kábítószerhasználat, se korrupció miatt nem kezdődött nyomozás eddigi ismereteik szerint. A felvételeken elhangzott „furcsa” állítások, kocsmai beszélgetés szintű butaságok nem fedik a valóságot – mondta Gajda Péter.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Gajda Péter, Készenléti Rendőrég Nemzeti Nyomozó Iroda, Kispest, Lackner Csaba, szocialista botrány, XIX. kerület


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest