Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Kirakják Hoppál Pétert a pécsi városházáról

Szerző: | 2019. november 30., 21:17 | Belföld

Péterffy Attila (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy bizottsági előterjesztés alapján felmondaná Péterffy Attila pécsi polgármester azt a szerződést, amely alapján Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselőnek a városházán van irodája – írja a Pécsi Stop.

HIRDETÉS - AIP

A cikk megjegyzi, hogy a városháza harmadik emeletén három helyiséget bérelt ki az Országgyűlés hivatala a kormánypárti politikusnak, a helyiségek együttesen 84 négyzetméteresek. A szerződést tavaly decemberben kötötték, a bérleti díj havi 250 ezer forint. Ezt mind a bérlő, mind pedig a bérbeadó indoklás nélkül felmondhatja. Hoppál Péter esetében a határidő december 31. lesz.

Pécsi polgármester: Vigye a kormány az adósságot! | Magyar Hang

A cikk szerint a polgármester előterjesztésének lényege, hogy átszervezik a polgármesteri hivatalt, mégpedig úgy, hogy az eddig más épületekben lévő hivatali egységeket visszaviszik a városházára. Hoppál Péternek csereingatlant ajánlanak fel.

Címkék: Hoppál Péter, irodabérlés, Pécs, Péterffy Attila, polgármester


Megyünk tovább hátra

Megyünk tovább hátra

Az igazságügyi minisztert felháborítja, hogy a Facebook korlátozza egyes profilok láthatóságát, miközben az államilag finanszírozott médiában szökőévenként jelenhet meg egy-egy ellenzéki politikus.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest