Ellenzéki Borkai-ügyről ír az Angyal ügyvédje blog

Ellenzéki Borkai-ügyről ír az Angyal ügyvédje blog

(Fotó: Angyal ügyvédje blog)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ellenzéki politikusok állítólagos kokainozásáról, örömlányokról és korrupciójáról ígér részleteket az Angyal ügyvédje nevű, a napokban indult blog. A weboldalon eddig egyetlen cikk jelent meg, eszerint amennyiben a most magukra ismerő politikusok 2019. december 31-éig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-jén nem nevezik meg őket. A Kiss Krisztina néven blogoló „Angyal Ügyvédje” fényképet is közölt arról a házról, ahol az állítólagos szexpartikat rendezték.

A blog szerint egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester és a „főnöke” évek óta egy VI. kerületi társasházba jár prostituáltak szolgáltatásait igénybe venni és kábítószerezni, a lakás pedig az ismert „főnök” tulajdonában van, bár nem szerepel a vagyonnyilatkozatában.

„Informátorunk szerint ez a parlamenti képviselő és barátja, a frissen megválasztott polgármester hétvégente gyakran látogat el ide, útba ejtve az innen egy sarokra található Old Rams Pub-ot, ahová pártjuk is gyakran szervez csapatépítő rendezvényeket” – állítja az Angyal Ügyvédje. A 24.hu értesülési szerint többen megerősítették, hogy MSZP-sek szoktak oda járni, ám a portál forrásai szerint ennyi az összes igazság a történetben.

Az Angyal Ügyvédje azt is állítja a fentieken túl, hogy a politikusok dílere is állást kapott október 13-a után az önkormányzatban az új polgármester alatt. „A bulik női résztvevői, a blogunknak nyilatkozó és bizonyítékokat átadó lányok az első alkalommal, néhány éve 19, 21 és 23 évesen feküdtek le ezekkel a politikusokkal. Az általuk elmondottakat adott esetben bíróság előtt is vállalják” – zárul az első poszt.