Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Lázár János: Változásra van szükség a Fideszben

Szerző: | 2019. december 18., 16:31 | Belföld

Lázár János (Forrás: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ki kell mondani: a Fidesz elveszítette az októberi választásokat – a Vasarhely24 beszámolója szerint erről beszélt Lázár János a Rádió 7 Közös nevező című műsorában.

HIRDETÉS - AIP

A mára országgyűlési képviselőként dolgozó korábbi miniszter szavai szerint változásra van szükség a pártban és annak kommunikációjában, fordulni a fiatalok felé  – 500 ezer új szavazó lesz ugyanis a következő választásra – és meghallgatni az emberek problémáit. Csak így juthat sikerre a párt 2022-ben – mondta.

„Mindenhol tagadás, rombolás, pusztítás zajlik” – Lázár János apokaliptikus képet festett | Magyar Hang

Az országos politikát egyébként – pikírten – szórakoztatónak nevezte. Mint mondta, tudomásul kell venni, hogy a világ is változik, a politika ma már mást kíván mint eddig megszokhattak. Nehezebb ma város és országépítésre partnereket találni mint valami ellen társakra lelni.

Lázár János az interjúban alapvetően helyi ügyekről beszélt, arról, hogy nem történt tragédia azzal, hogy az önkormányzati választáson veszítettek Hódmezővásárhelyen. Szerinte a vásárhelyi városházán most többségben vannak azok, akiknek fogalmuk sincs merre menjen tovább a város. Nem ők nyertek, hanem a Fidesz veszített a városban – fogalmazott. – Uszítással, gyűlöletkeltéssel lehetett választásokat nyerni, ám az elnyert lehetőséggel már nehéz élni – jelentette ki.

Címkék: Fidesz, Hódmezővásárhely, Lázár János, önkormányzati válaszáts


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest