Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Még tovább reped a színésznő házának fala, mégsem lépnek az illetékesek

Szerző: | 2020. február 01., 06:45 | Belföld

Szalai Kriszta (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sajátos módon igyekszik felhívni a figyelmet Szalai Kriszta színésznő arra, hogy hiába tudnak a hatóságok a házának – vélhetően a szomszéd építkezés miatti – csúszásáról, mégsem történik semmi. – Szombaton 11-17 óráig szeretettel várom a támasztékban segítőket, ha csak pár percre is, gyertek! Én egész nap támasztani fogom! – írta.

HIRDETÉS - AIP

A színésznő lapunknak azt mondta, hogy nemcsak a saját problémájára szeretné felhívni a figyelmet, hanem minden olyan ember problémájára, akinek lakhatása veszélybe került, például a devizahitelesekére.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8
https://www.facebook.com/kriszta.szalay.7/posts/2846586725398679

Azt írta, hogy ezzel a rendhagyó akcióval szeretne üzenni a kormányhivatalnak, az építésfelügyeletnek és mindenkinek, aki alól kihúzták a „talajt”.

Lapunk már több alkalommal beszámolt róla, hogy vélhetően a színésznő házának szomszédságában zajló építkezésről elhordott föld miatt csúszott meg házuk alapja, s ezért repedések keletkeztek az épület falain. A színésznő egyébként korábban néhány hét alatt több millió forintot gyűjtött egy utcára került család számára, akik segítségével új lakást tudtak venni maguknak.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: építési hatóság, építkezés, Szalai Kriszta, színésznő, támfal


Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest