Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Bencsik megmondta, ki takarodjon az iskolákból

Szerző: | 2020. február 11., 13:04 | Belföld

Bencsik András a Sajtóklubban (Forrás: Hír Tv)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Legutóbb még azt beszélték meg a Sajtóklubban, hogy pofán kellett volna vágni, aki szerint Bayer Zsolt gyűlöletet kelt, most pedig azt is megmondta Bencsik András, kinek kellene takarodnia az iskolákból. A Mérce vette észre, hogy a Nemzeti alaptantervet beszélték ki a Hír Tv műsorában, a Demokrata főszerkesztője pedig nem győzött áradozni róla.

HIRDETÉS - AIP

Bencsik András a műsorban kifejtette, hiába van szó kemény anyagról, az alaptanterv „hisztérikus támadás alatt áll”. Az újságíró szerint azért, mert létezik és azért, mert „egységes értékrendszert ad.” „Gyönyörű szöveg, bölcs, okos, nagyszerű szöveg” – mondta Bencsik, egyenesen azt kérve, indítsanak mozgalmat az alaptanterv védelmében.

Úgy látja továbbá, hogy az új alaptanterv a nemzeti felelősségre apellál, és ez az, ami nem tetszik a „balliberális csürhének.”

A Demokrata főszerkesztője üzent azoknak a „lázadóknak” is, akik nem akarnak a Nemzeti alaptantervből tanítani. „Aki nem tiszteli Magyarország népe többségének akaratát, az takarodjon az iskolákból” – üzente Bencsik, nem sokat törődve eszerint azzal, hogy még pedagógushiány is van.  

Címkék: Bayer Zsolt, Bencsik András, Hír Tv, Nemzeti alaptanterv, Sajtóklub


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest