Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szorul a hurok a kamuoldalak körül

Szerző: | 2020. február 12., 12:48 | Belföld

Bomba Gábor, a szekszárdi közös ellenzéki polgármesterjelölt (Fotó: Bomba Gábor Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nemsokára vádemelés lehet a rágalmazó kamuoldalak ügyében – közölte Facebook oldalán Bomba Gábor, aki a szekszárdi önkormányzati választáson ellenzéki polgármester-jelöltként indult.

HIRDETÉS - AIP

A politikus feljelentést tett családját, gyermekeit, cégeit és személyét ért rágalmazások ügyében, amelyek fizetett politikai hirdetésként is megjelentek a közösségi médiában.

A bíróság megállapította a többrendbeli rágalmazást, és büntetőeljárást indított a rágalmazást elkövető oldalak és a mögöttük álló magánszemélyek ellen. Miután az álhírek a választási időszakban terjedtek, utána viszont nem, azok célja egyértelműen a választás befolyásolása volt, így a rágalmazáson túl más bűncselekmények elkövetésének lehetősége is felvetődik – írta Bomba.

Fidesz-hagyaték: milliárdokból épül már évek óta az új uszoda, most a bezárt régit kell újranyitni | Magyar Hang

A rendőrség feladata most a Facebook-oldalak tulajdonosának felderítése. Posztjában Bomba Gábor arra kéri a szekszárdiakat, hogy akinek információja van a Cső Bomba, illetve a Megáll az ész című rágalmazó oldalak tulajdonosáról, az közölje vele, vagy a rendőrséggel. A Nemzetbiztonsági Hivatal fog közreműködni a felderítésben.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: álhír, Bomba Gábor, kamuoldal, önkormányzati választás, rágalmazás


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest