Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Koronavírus: Jól vannak a Vuhanból hazaszállított magyarok

Szerző: | 2020. február 14., 19:35 | Belföld

A Honvédelmi Minisztérium (HM) által közreadott képen a koronavírus-járvány sújtotta kínai Vuhanból hazatérő magyarok Budapestre érkeznek a Magyar Honvédség repülőgépével 2020. február 2-án (Fotó:MTI/HM)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Fizikailag és pszichikailag is jól vannak azok a magyarok, akiket február elején hoztak haza a koronavírus gócpontjából, a kínai Vuhanból – ezt közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az állami hírügynökséggel.

HIRDETÉS - AIP

Hat férfiről és egy nőről van szó, egyiküknek sincs láza, mindannyian panasz- és tünetmentesek. Laboratóriumi vizsgálatokon is átestek, azok sem mutattak semmilyen kóros eltérést. A tájékoztatás szerint amellett, hogy fizikailag remekül vannak, pszichésen is jól tűrik, hogy még a családtagjaikkal sem létesíthettek közvetlen kapcsolatot.

HIRDETÉS - AIP

A Kínából hazatért magyarok előreláthatóan hétvégén, a 14 napos inkubációs idő elteltével hagyhatják el a Dél-pesti Centrumkórház, Szent László kórház telephelyén lévő, karantén céljára kialakított épületet.

Kilökték a metróból, mert Vuhanból érkezett | Magyar Hang

A péntek reggeli adatok szerint Kínában a koronavírussal fertőzöttek száma meghaladta a 63 ezret, míg a halálos áldozatoké elérte az 1380-at. Több mint 55 ezer embert kezelnek, csaknem 8 ezret pedig már gyógyultnak nyilvánították.

Címkék: Dél-pesti Centrumkórház, Emberi Erőforrások Minisztériuma, kínai koronavírus, koronavírus, Vuhan


Orbán a bukásra is készül

Orbán a bukásra is készül

„Aki beleszól a közügyekbe, megnézheti magát” – Krekó Péter és Kéri László politológusok százmilliárdok bespájzolásáról, Karácsony és Márki-Zay esélyeiről és arról, miért nem száll le a Fidesz a magas lóról.

Nincs alku?

Nincs alku?

Maga a rendszerváltás is ilyen alku volt; nem az utcai harcosoké, hanem a diktatúra képviselőivel egy asztalhoz ülőké volt a főszerep.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest