Nem győzi ismételni az M1 az Orbán évértékelőt

Nem győzi ismételni az M1 az Orbán évértékelőt

Mráz Ágoston Sámuel és Németh Balázs az M1 választási műsorában 2019. október 13-án

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miután vasárnap délután 3-tól a nézők megtekinthették Orbán Viktor teljes évértékelő beszédét élőben, először 18.20-tól ismételte meg azt teljes egészében az M1 – írja 444.hu. Alig valamivel több mint két óra múlva  20.40-kor Németh Balázs műsorvezető újabb ismétlést jelentett be a következő szavakkal: „Jön tehát a teljes beszéd”. És valóban, hamarosan jött is, azok számára, akik még nem látták, vagy annyira tetszett nekik, hogy akár harmadszor is hajlandók voltak végignézni.

Ha pedig valaki a hét végén halaszthatatlan teendői miatt nem látta az egyórás beszédet, az hétfő reggel 8-tól ismét megtekinthette az egészet. Hogy a későn kelők se maradjanak szórakozás és magvas gondolatok nélkül, az M1 délelőtt 11 óra után ismét műsorára tűzte következő lejátszást.

A Hvg ezenfelül megjegyzi, hogy a Magyar Nemzet embléma alatt megjelenő, állami hirdetésekkel kitömött kormányzati napilap pedig mai számában négy teljes oldalon át közli a miniszterelnök beszédét.