Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Óriásplakátokon üzennek a pont két éve megválasztott Márki-Zaynak

Szerző: | 2020. február 25., 13:55 | Belföld

Márki-Zay Péter (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Márki-Zay Pétert bíráló óriásplakátok jelentek meg Hódmezővásárhely utcáin kedd reggelre – írta a Hódpress helyi portál. Február 25-én van a kétéves évfordulója, hogy az időközi választáson nyert és ő lett a város polgármestere, erről emlékezett meg a kormánypárti Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület.

HIRDETÉS - AIP

„Köszönjük Péter! Azt, hogy üres a város kasszája!” „Köszönjük Péter! Azt, hogy eljátszottad Almási István örökségét!” és „Most jobb?” – ezek az üzenetek fogadták reggel a város lakóit.

Az egyesület elnöke Ádók János, aki januárban a Csongrád Megyei Közgyűlés társadalmi megbízatású Fideszes alelnöke lett. Az ő neve szerepel is a plakátokon. Mint arra a Hódpress emlékeztet, az egyesület különböző idézetekkel tavaly is óriásplakátokat helyezett ki városszerte, amelyeken Márki-Zay Péter, Soros György, Judith Sargentini, Guy Verhofstadt, vagy menekültek voltak láthatók.

Az évfordulóról a városvezető is megemlékezett Facebook-oldalán, Ma két éve szabadítottuk fel Vásárhelyt címmel, felsorolva az elmúlt időszak eredményeit.

Security Check Required
HIRDETÉS - AIP

Címkék: Hódmezővásárhely, Márki-Zay Péter, plakátkampány


Szilágyi Áron, a legnagyobb kardvívó

Szilágyi Áron, a legnagyobb kardvívó

Harmadik egyéni aranyérmét szerezte Tokióban, amivel történelmet írt. A kardvívás a múlt században hat évtizedig igazi magyar sportág volt, Szilágyi Áronnak köszönhetően ismét az lett.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest