Index: Mégsem koronavírusos a bécsi kórházban kezelt magyar nő

Index: Mégsem koronavírusos a bécsi kórházban kezelt magyar nő

A Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont virológiai kutatócsoportjának munkatársa nukleinsav kivonást végez a központ laboratóriumában Pécsen (Fotó: MTI/Sóki Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Negatív lett az koronavírus-teszt eredménye, csak felső légúti fertőzése van és szerda délután már bécsi otthonában lábadozott az a 38 éves magyar nő, aki kedden került be koronavírus gyanújával az egyik bécsi kórházba. Miháczi Beáta az Indexnek szerda délután azt mondta, hogy a következő 14 napban otthon kell maradnia, további tájékoztatást pedig a helyi Egészségügyi Központtól kap majd. 

Azt kérték a magyar betegtől a bécsi mentősök, olyan ruhát csomagoljon, amit elégethetnek | Magyar Hang

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerda délelőtti tájékoztatóján még arról beszélt, hogy az osztrákoktól érkezett hivatalos jelzések alapján Bécsben egy magyar állampolgár van kórházban koronavírus miatt. A portál most azt írja, ugyanarról a nőről beszélt a miniszter, aki most az állítja, hogy mégsem kapta el a járványt.