Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Elhunyt Szabadi Béla, az Orbán-Torgyán kormány államtitkára

Szerző: | 2020. március 05., 14:08 | Belföld

Dr. Szabadi Béla Forrás: http://szabadibela.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Február elején hosszan tartó betegségben, életének 72. évében elhunyt Szabadi Béla közgazdász kandidátus, az első Orbán-kormány (1998-2002) Földművelésügyi- és Vidékfejlesztési Minisztériumának (FVM) politikai államtitkára.

HIRDETÉS - AIP

Szabadi Béla az 1998-tól 2002-ig tartó ciklus kulcsszereplője, a Fidesz és az FKGP közötti koalíciós csatározások központi figurája volt, őrizetbe is vették, ám később csak kisebb súlyú cselekmények miatt ítélték el.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A család nem szerette volna, ha nagy nyilvánosságot kap a politikus halálhíre, az nem jelent meg korábban a lapokban, így a Magyar Hang is csak most, egy hónappal később értesült róla. A közgazdászt szűk család körben már el is temették.

Életút – Kirekesztett véleményem – Dr. Szabadi Béla blogja

“Ahol megvan a szándék a büntetésre, ott bizonyíték is akad” tartja a kínai közmondás, ami Jung Chang Vadhattyúk című könyvének egyik fejezetcíme. A bizonyíték persze idézőjelben értendő. A Vadhattyúk 1994-ben jelent meg magyarul, amikor már négy éve elkezdődött Magyarországon az … Bővebben… →

HIRDETÉS - AIP

Címkék: első Orbán-kormány, halálhír, nekrológ, Orbán Viktor, szabadi béla, Torgyán József


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest