HIRDETÉS
HIRDETÉS

A magánegészségügyi szolgáltatók vírustesztelésbe való bevonását kezdeményezte a volt jobbikos Bencsik János

Szerző: | 2020. március 19., 07:08 | Belföld

Bencsik János (Fotó: Bankó Gábor/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Javaslatot nyújtottam be a magánegészségügyi szolgáltatók bevonására a küzdelembe címmel jelentette be egy Facebook bejegyzésében Bencsik János volt jobbikos, jelenleg független parlamenti képviselő, hogy a várható esetszám-növekedés miatt határozati javaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek, amely lehetővé tenné, hogy koronavírussal kapcsolatos vizsgálatokat a magánszolgáltatók is végezhessenek.

– A következő hetekben naponta több ezer új koronavírus-gyanús eset is felbukkanhat országszerte. A rohamosan növekvő számú vizsgálatokat az állami egészségügyi ellátórendszer szinte biztosan nem fogja bírni – írja a képviselő, hozzátvéve: „Több önkormányzat szeretne saját költségvetése terhére szerződést kötni magánegészségügyi szolgáltatókkal, hogy a fertőzésgyanús eseteket gyorsabban, nagyobb számban és a háziorvosok tehermentesítésével vizsgálhassák ki. Szükség esetén pedig a fertőzötteket kórházi osztályra szállítsák. Erre sajnos a jelenlegi jogszabályok nem adnak lehetőséget.”

Miért megy utcára? És ha elkapom? Nem halok bele! – Generációs háború a koronavírus árnyékában | Magyar Hang

Hiába az egyre szigorúbb intézkedések, sok helyen nem változtatnak az életmódjukon. A fiatalokat az idősek védelmére kérik.

Címkék: Bencsik János, koronavírus, koronavírus-járvány, magánegészségügy, Magyarország


HIRDETÉS
„A Fidesz sem nyúlt Gyurcsányékhoz”

„A Fidesz sem nyúlt Gyurcsányékhoz”

Pesty László dokumentumfilmes, a székely kezdeményezés kampányfőnöke a nemzeti minimumról, a rendszerváltás szégyenéről, az egymás szennyesét mosó pártokról, a fideszes kommunikáció katasztrofális elb…sáról, a NER-ről és a polgári Magyarországról, ügynökökről és munkásőrökről a politikában és médiában.

Dúró Dóra darál

Dúró Dóra darál

Miről is volt szó? Ja, valami mesekönyvről. Egyetlen mesekönyvről az évente megjelenő sok száz közül. Nem lesz belőle kötelező olvasmány. Ha elfogy, az is csak Dúró Dórának köszönhető.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest