Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

„Ez a vírus mindannyiunkat megtámadhat” – Alföldi Róbert is azt kéri a lakosságtól, aki tud, maradjon otthon

Szerző: | 2020. március 21., 12:38 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A XIII. kerületi Önkormányzat segítségül hívta díszpolgárait, hogy általuk is felhívja a lakók figyelmét: kizárólag a legszükségesebb esetekben menjenek el otthonról.

HIRDETÉS - AIP

Alföldi Róbert színművész-rendező szombat reggeli videós üzenetét először Tóth József, a XIII. kerület polgármestere tette közzé Facebook-oldalán hozzátéve: „Vigyázzanak magukra, figyeljünk egymásra!”

Alföldi Róbert szerint a koronavírus-járvány terjedése nem várt helyzet elé állítja az egész magyar lakosságot, emiatt is muszáj felelősebben gondolkodnunk.

„Egyetlen hatékony védekezés a vírus ellen, hogy otthon maradunk. Különösen az idős emberek veszélyeztettek. De bárki más is. Az otthon maradással tudunk segíteni az egészségügynek, az országnak, magunknak, környezetünknek” – hívja fel a figyelmet Alföldi Róbert.

– Ez a vírus mindannyiunkat megtámadhat. (…) Ha nem vigyázunk, ha nem tartjuk be a szakemberek által előírt szabályokat, akkor nagyon-nagyon durva dolgok történhetnek – figyelmeztet a rendező, utalva a bergamói kórházban készült riportra.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Alföldi Róbert, karantén, koronavírus, koronavírus-járvány, otthoni karantén, Újlipótváros


Gulyás Márton számonkérő széke

Gulyás Márton számonkérő széke

A Partizán szerkesztői túlságosan is meg akarnak felelni az újbaloldali woke-kultúrának, a közéleti túlérzékenység és az önmagát progresszívként meghatározó identitáspolitika követelményeinek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest