Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Változásokat vezet be az Aldi a koronavírus miatt

Szerző: | 2020. március 21., 17:28 | Belföld

Az Aldi diszkontlánc budapesti, I. kerületi, Mészáros utcai üzlete 2020. február 25-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt) Képünk Illusztráció.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egészségünk közös megőrzése érdekében pénztárainkhoz védőplexiket szerelünk fel – közölte egy szombati Facebook-posztban az Aldi Magyarország. A bejegyzést jegyző országos ügyvezető igazgató, Bernhard Haider azt is jelezte, változnak az üzletek nyitvatartási idejei; ennek értelmében március 23-tól átmenetileg hétfőtől-szombatig: 8 és 19, míg vasárnap: 8 és 18 óra között lehet Aldi-boltokban vásárolni.

HIRDETÉS - AIP

– Az új nyitvatartási rend mindannyiunk érdeke. Az egészségmegőrzés mellett célunk, hogy csökkentsük munkatársaink leterheltségét mind a boltokban, mind a központi raktárban, és továbbra is a megszokott színvonalon szolgáljuk ki Önöket. Az intézkedés bevezetésével több idő jut majd polcaink feltöltésére, a vásárlói igények kielégítésére. Az új nyitvatartási rend hatásait folyamatosan elemezni fogjuk, és szükség esetén döntésünket felülvizsgáljuk – olvasható a közleményben.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Az ügyvezető igazgató egyúttal azt is írja: „Szeretnénk megköszönni Munkatársainknak a kitartást és az átlagon felüli teljesítményt, és Beszállítóinknak a folyamatos áruellátást.”

Security Check Required

null

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Aldi, koronavírus, koronavírus-járvány, Magyarország, nyitvatartás


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest