HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hírek kétmillió magyar Samsung telefonra

Szerző: | 2020. március 22., 06:05 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tizennyolc új országban, köztük Magyarországon is elindult az Upday – értesült a Média1. Immár harmincnégy európai országban, köztük itthon, magyar nyelven is elérhető a Samsung és az Axel Springer közös, ingyenes hírapplikációja.

Az Upday nevű alkalmazás magyarországi megjelenése különösen hasznos lehet a koronavírus-világjárvány idején, az ugyanis a rendkívüli hírekről képes push üzenetekben diszkréten értesíteni a felhasználót – írja a médiaportál.

Az applikáció testre szabható, így a felhasználható beállítja, milyen jellegű hírek érdeklik és mi az, amire nem kíváncsi. Például akit nem érdekelnek a technológiai vagy éppen sport tematikájú hírek, kikapcsolhatja, hogy ilyen híreket kapjon. A Top-news szekcióban válogatott hírek vannak – ha valaki külföldön él ugyan, de az applikációban átállítja a nyelvet magyarra, akkor a hazai hírek válogatását kapja meg ingyen a telefonjára.


HIRDETÉS

Az alkalmazás legálisan csak Samsung márkájú okostelefonokra érhető el, ezekből – iparági becslések szerint – kétmilliónál is több van Magyarországon. Az Upday a mai modern Samsung-telefonok többségén automatikusan is megtalálható, ha a készülék frissítve van, de aki esetleg valamiért nem találja még a programot, le tudja tölteni a Google Play áruházból.

Címkék: kommunikáció, média, Samsung, telefon, Upday


HIRDETÉS
Távozik az Index főszerkesztője

Távozik az Index főszerkesztője

Az Indamedia visszavásárolja a Magyar Fejlődésért Alapítványtól a hírportál részvényeit, így a jövőben az újság az Indamedia-csoport tagjaként folytatja működését.

Vádat emeltek egy borsodi vadászbaleset ügyében

Vádat emeltek egy borsodi vadászbaleset ügyében

A vádirat szerint a vadász több ponton is megszegte a vadászatra vonatkozó szabályokat, így többek között azt, amely szerint csak akkor szabad lövést leadni, ha a vadász a vadat kétséget kizáróan felismerte és a lövéssel mások életét, testi épségét nem veszélyezteti.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest