Ritkítják a Nemzeti Sportot

Ritkítják a Nemzeti Sportot

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A világjárvány a Nemzeti Sport vasárnapi kiadása mellett a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány, azaz a Kesma néven is emlegetett fideszes médiaholding két másik ismert sajtótermékét, a FourFourTwot és a Képes Sportot is nagyon hátrányosan érinti, ezek ugyanis bizonytalan ideig nem jelennek meg, és a lapok munkatársait elküldték szabadságra – tudta meg a Media1.

Lapunk már március 19-én küldött egy üzenetet Szőllősi Györgynek, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének, hogy a sportnapilapnál miről tudnak írni azután, hogy gyakorlatilag minden sporteseményt töröltek a világban, de minket nem méltatott válaszra. A Media1 pénteken úgy értesült, hogy ezentúl nem jelenik meg vasárnaponként a már 1903 óta működő, vagyis immáron 117 éves múltú Nemzeti Sport című napilap, Orbán Viktor miniszterelnök egyik kedvenc újságja, és bizonytalan ideig szünetel a Képes Sport és a FourFourTwo című sportmagazinok kiadása is.

A Nemzeti Sportból egyébként tavaly ősszel előre kinyomtattak egy külön példányt a miniszterelnöknek, hogy fel tudják venni a Puskás Aréna megnyitójára készült promóvideót. Ebben a miniszterelnök a Karmelita kolostor teraszán olvassa a stadionavató napján megjelent Nemzeti Sportot, mielőtt leveszi és továbbrúgja a felé szálló passzt.