Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Könyvadományokkal segíti a Libri kiadó a kórházakat

Szerző: | 2020. április 03., 15:05 | Belföld

Fotó: Unsplash/Jessica Ruscello

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. a maga eszközeivel próbál segíteni azoknak az egészségügyi dolgozóknak és betegeknek, akik a koronavírus idejére karanténba szorultak. A kiadó a Magyar Kórházszövetségen keresztül tizenhárom budapesti kórházba juttatja el könyvadományait, melyet a Scolar és a Jaffa Kiadóval, illetve a Libri Kiadói Csoporttal együttműködve ajánlottak fel. A könyvek között megtalálni a Harry Potter-történeteket, Varró Dániel verseskötetét, Bear Grylls kalandregényeit, Fa Nándor nagy sikerű önéletírását vagy Kimi Raikkönen életrajzát is.

HIRDETÉS - AIP

Az adománykönyvek a következő kórházakba jutnak el: Észak-Közép-Budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő, Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet, Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza, Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet, Országos Onkológiai Intézet, Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, Péterfy Kórház-Rendelőintézet, Országos Traumatológiai Intézet, Szent Imre Egyetemi Oktatókórház, Uzsoki Utcai Kórház.

A Libri – a Kórházszövetséggel együttműködve – a könyvadományokon túl más utakon is szeretné támogatni a magyar kórházakat és azok dolgozóit, ezért a weboldalán keresztül áprilisban adományt is gyűjtenek a szövetségnek.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: adomány, koronavírus-járvány, Libri kiadó, Magyar Kórházszövetség


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest