Orbán Viktor: Fegyházban vagyunk? Hoppá!

Orbán Viktor: Fegyházban vagyunk? Hoppá!

Orbán Viktor Sátoraljaújhelyen (Fotó: a miniszterelnök Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Orbán Viktor miniszterelnök úr megérkezett, kísérőt kérnénk – ezzel a mondattal kezdődik a kormányfő legújabb videója, amely Sátoraljaújhelyen, az ottani büntetés-végrehajtási intézetben készült, ahol a fogvatartottak védőfelszereléseket gyártanak. A miniszterelnök ezután azzal folytatja: „Nem tudják, hogy jövök?”, majd a nemleges válaszra még annyit mond, hogy helyes.

A kormányfőnek át kell esnie hőmérsékletmérésen, ezúttal egyedül van, tehát nem küldhet mást előre, mint tette azt korábban a reptéren a feleségével.

Kiderül, hogy Orbán Viktor a védőfelszereléseket gyártó, Kínából érkezett gépre kíváncsi, mint mondja, „csak azt akarom megnézni, a gépet, nem az elítéltek miatt jöttem, hanem a gép miatt”. Az ominózus gépről kiderül, hogy 2,8 millió maszkot gyártanak vele egy hónapban, napközben és éjjel egyaránt. Még egy maszkot is kap, hogy „belügyminiszter úr elhiggye, hogy ott járt”.

– Ez börtön vagy fogház? – teszi fel a kérdést már az udvaron a miniszterelnök, mire közlik vele, hogy fegyház. – Fegyházban vagyunk? Hoppá! Nehézfiúk – zárja a beszélgetést a kormányfő.

Huszonnegyedik nap. Sátoraljaújhely // Day twenty-four. Sátoraljaújhely
„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.