Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Segélyakcióra hív Bálint gazda és Beer Miklós

Szerző: | 2020. április 07., 12:25 | Belföld

Bálint György (Fotó: Bankó Gábor/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közérdekű felhívást tett közzé Bálint György, azaz Bálint gazda, Beer Miklós nyugalmazott püspök és Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó vezetője.

HIRDETÉS - AIP

– Mindannyian részesei, elszenvedői vagyunk a világjárványnak és következményeinek. Tudatában vagyunk annak, hogy a nehézségeket, a bajt csak együtt tudjuk leküzdeni. Segítenünk kell egymáson! Ahogyan ezt nagyon sokan teszik hivatásukban hősies helytállással nap-nap után. Egymásnak felebarátai, szomszédai, sorstársai vagyunk. Az az igazi embertárs, aki személyesen segít egy másik emberen, aki valamiben hiányt szenved – írják nyílt levelükben.

Karolj fel egy szegény családot, karolj fel egy elesett embert! – erre szeretnének biztatni mindenki, aki ezt anyagi helyzetétől függően megteheti. – Szeretnénk felhívással élni, hogy mindenki keressen, válasszon valakit, aki most különösen bajban van, akár egy magányos embert, egy bajbajutott családot, valakit, aki segítségre szorul! Az egyházi és más karitatív szervezeteken vagy a családsegítő szolgálatokon keresztül címeket, tanácsot kaphatunk. Tudjuk, hogy eddig is sokan így gondolkodtak és így éltek. Sokan vesznek részt most is karitatív gyűjtésekben, segély-akciókban. Fontos ez, de még nagyobb dolog, ha ezt elkötelezetten, személyesen tesszük meg. Egymás szemébe nézve, egy-egy jó szó kíséretében. Segítsünk egymáson! Jobb lesz a világunk – olvasható a felhívásban.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bálint György, Beer Miklós, Kocsis András Sándor, koronavírus-járvány, segítségnyújtás


Szilágyi Áron olimpiai bajnok!

Szilágyi Áron olimpiai bajnok!

Történelmet írt a magyar vívó. Csernoviczki Éva és Szatmári András kiesett. Salim Omar ötödik lett tékvandóban. Verrasztó Dávid és Hosszú Katinka döntőbe jutott.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest