A járvány ellenére megrendezi a Nicsak, ki vagyok? döntőjét a TV2

A járvány ellenére megrendezi a Nicsak, ki vagyok? döntőjét a TV2

Octopuszi. Forrás: tv2

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A TV2 vezetősége úgy döntött, hogy egy adás erejéig visszatér a műsor, és a Szuperdöntő keretében végre kiderül, kiket rejt az a hat maszk, akik a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada adásaiból továbbjutottak. Ezt egy sajtóközlemény formájában adta tudtul a kormánybarát csatorna.

Azt írják, számos nézői levél és komment érkezett az elmúlt három hétben, ez ösztökélte őket arra, hogy megrendezzék a koronavírus-járvány közepén a döntőt. Így összecsaphat az Octopuszi, a Panda maci, a Virág, a Bika, a Gésa és az Angyal a műsor győztesének címéért. A két sztárcsapat is izgatottan készül a Szuperdöntő felvételére, hiszen ott dől el, melyik trió nyeri meg a versenyt. Majka csapattársaival, Judyval és Hajós Andrással jelenleg 5:2-re vezet Ábel Anita, Kajdi Csaba és Ganxsta Zoli ellen.

A műsor felvétele komoly biztonsági és egészségvédelmi intézkedések mellett zajlik a vírushelyzet miatt. A felvételen csökkentett létszámú stáb dolgozik majd, minden szereplőn és közreműködőn tesztet végeznek a felvétel előtt, valamint a teljes stúdiót, az öltözőket és a kiszolgáló-helyiségeket egy speciális ózonos fertőtlenítő géppel kezelik. Ezen felül minden leállásban kötelező lesz a fertőtlenítés. A teljes stáb számára kötelező lesz a folyamatos kézfertőtlenítés és a maszkok viselése. Amely egy ilyen műsornál alapkövetelmény is.