Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Rogán Cecília szépségversenyét a járvány ellenére is megtartják

Szerző: | 2020. április 19., 15:53 | Belföld

Rogán-Gaál Cecília, a Nakama & Partners Kft. ügyvezető igazgatója (balról a második) és Zsolnai Endre, a Mikulásgyár alapítója (jobboldalt) a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a budapesti Millenáris Parkban 2018. november 30-án. Mögöttük Jáksó László műsorvezető, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes és Glázer Tamás, a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rendszerhez fűződő kapcsolatait Rogán Antal propagandaminisztertől történő válása után is megőrizte Rogán Gaál Cecília, Orbán Viktor miniszterelnök idei évértékelőjén is részt vett már a válás után, „saját jogon”. A korábbi miniszterfeleség szépségversenye, a Magyarország szépe közleményben tudatta, hogy a járvány ellenére is megtartják a versenyt. – ezt a 24.hu írta meg először.

HIRDETÉS - AIP

A Miss World – amelynek a magyar elődöntője a Rogán Gaál-féle Magyarország szépe – nemzetközi versenye ráadásul jubilál az idén, így a magyar induló sem maradhat le. „A Miss World ma már az egyetlen olyan szépségverseny, amelyről a világ több száz tévécsatornája számol be, vagy közvetít élőben. Idén pedig már a 70. alkalommal választhatják majd meg a világ legszebbjét” – olvasható a Magyarország szépe profilján, ahol részleteket később ígértek. A lányoktól csak annyit kértek, hogy jelentkezzenek.

Címkék: Magyarország szépe, miss world, Rogán Antal, Rogán-Gaál Cecília


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest