Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szél Bernadett: „A fél magyar rendőrség itt van”

Szerző: | 2020. május 11., 18:26 | Belföld

Szél Bernadett (Fotó: Halász Nóra /Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kamerás autóval és telepített térfigyelő kamerákkal, motoros rendőrökkel vonult ki a rendőrség a Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők és Donáth Anna (Momentum) által szervezett Clark Ádám téri tüntetésre – derül ki Szél Bernadett élő videójából.

HIRDETÉS - AIP

A tüntetésen a Clark Ádám téri körforgalomban dudáltak a tiltakozók. Többen gyalogosan, focizással tiltakoztak a Clark Ádám téren, a szabadidős sporttevékenység ugyanis nem tilos.

A tüntetést a kórházak kiürítése és az önkormányzatok ellehetetlenítése ellen hirdették meg az ellenzéki képvsielők, valamint kiterjedt, célzott tesztelést, valódi tájékoztatást és a munka nélkül maradtak és a kisvállalkozások valódi megsegítését követelték.

Hadházy Ákost feljelentették a dudálás miatt, mivel a hangjelzés indokolatlan használata közlekedési szabályokat sért, de a képviselő panasszal él a feljelentés ellen.

Térfigyelő kamerák fogják várni Hadházyékat a hétfői tüntetésen | Magyar Hang

A Magyar Hang tudósítója fényképezte le hétfőn kora délután, amint a rendőrség a budapesti Clark Ádám téren térfigyelő kamerákat telepít. Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők, valamint a Momentum Mozgalom szervezésében éppen ezen a helyen tartanak ismét dudálós tüntetést hétfőn 17:00-tól.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Donáth Anna, ellenzéki tüntetés, Hadházy Ákos, Szél Bernadett, tiltakozás, tüntetés


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest