HIRDETÉS
HIRDETÉS

Pesti úti idősotthon: nyomoz a rendőrség

Szerző: | 2020. május 12., 19:46 | Belföld

Katonák fertőtlenítéshez készülődnek a fővárosi önkormányzat Pesti úti idősotthonánál 2020. április 12-én (Fotó: MTI/Mónus Márton)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nyomozást indított a Pesti úti idősotthon ügyében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda – közölte a rendőrség kedd délután az MTI érdeklődésére.

A rendőrség az MTI megkeresésére azt írta, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás érdekeire tekintettel az eljárásról bővebb tájékoztatást nem adnak.

A PestiSrácok.hu kedden azt írta, egy magánszemély feljelentése alapján indult a nyomozás.

Dúl a háború: Újabb rendkívüli vizsgálatot indítottak a Pesti úti idősotthonban | Magyar Hang

Címkék: koronavírus, Pesti úti idősotthon, rendőrség


HIRDETÉS
Elhunyt a Monsanto elleni harc emblematikus alakja

Elhunyt a Monsanto elleni harc emblematikus alakja

Alig néhány nappal az életéről szóló film bemutatása után érte a halál Percy Schmeisert, aki szembeszállt a géntechnológiai mamutcéggel és győzött. Példája mutatja, hogy a génmódosított növények termesztése jóval kockázatosabb a bevallottnál.

Kabaré

Kabaré

Azt hittem, Hacseket és Sajót minden magyar ember ismeri. Kettejük színpadi figurája nemzeti kincs. Hungarikum, Jó szívvel ajánlom, legyen mulatságos kettősük kötelező iskolai tananyag.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest