Meghalt a fiatal, aki egy érettségi házibuli közben kiesett az ablakon

Meghalt a fiatal, aki egy érettségi házibuli közben kiesett az ablakon

A történtek helyszíne, egy budai ház

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hétfőn elhunyt az a 17 éves érdi focista, aki május 10-én hajnalban kizuhant egy budapesti, Fő utcai ház második emeleti ablakából, egy érettségi buli során – számolt be a hírről az ÉrdMost, amelyet az Index.hu idéz. Akkor éjjel egyébként nagyjából húsz fiatal házibulizott a második emeleti lakásban, valamennyien drogtól kábultak voltak. A fiút a mentőknek sikerült még újraéleszteniük, de válságos állapotban vitték be a Szent János Kórházba. 

A fiú klubja, az Érdi VSE a Facebookon tudatta, hogy elhunyt focistájuk, nem sokkal ezután pedig arról adtak hírt, hogy május 20-án, reggel nyolc órától gyertyagyújtással emlékeznek rá.

A rendőrség kábítószer-birtoklás és rongálás miatt akkor öt fiatalt állított elő az üggyel összefüggésben, négyüknél pozitív lett a gyorsteszt. A rendőrség honlapján május 14-én azt írta: azonosították a dílert, egy 25 éves budapesti férfit, akit a Kálvária téren barátnőjével elfogtak és előállítottak, ám nem tartóztatták le. Noha a megalapozott gyanú szerint ez a férfi adta el a kábítószert a fiatalokból álló társaságnak, és a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását, a bíróság bűnügyi felügyeletet rendelt el.

Címkék: Érd, drog, házibuli, Érdi VSE