Tizenegy drogdílert fogott le a TEK – Videóval!

Tizenegy drogdílert fogott le a TEK – Videóval!

Forrás: Youtube/PoliceHungary

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több hónapig tartó előkészület előzte meg azt a Gödöllői Rendőrkapitányság felügyelte akciót, amelynek során szerda reggel előállítottak tizenegy Pest megyei drogdílert, illetve a vevőkörükbe tartozó tíz embert. Az akcióban közreműködött a Terrorelhárítási Központ (TEK), összesen negyvenkét rendőr, a rajtaütés pedig hét helyszínen történt.

A rendőrség szerint ezzel egy 48 éves férfi Mogyoródon, Kistarcsán, Kerepesen és több fővárosi peremkerületben folytatott kereskedését szüntették be. A kerepesi Sz. József „Kati”, „Kréta”, „Füst” és „Kristály” fantázianeveken árulta a pszichoaktív termékét, adagját ezer forintért adta. Bejelentett, állandó munkahellyel a férfi nem rendelkezik, a drogüzleten keresztül viszont milliós bevételre tett szert.


Az egyik előállított lakásán találtak továbbá 72 lőszert, ezeket még szakértő vizsgálja. A vagyonvisszaszerzés érdekében lefoglaltak műszaki cikkeket, mobiltelefonokat és több százezer forintot.

Sz. József panasszal élt a gyanúsítás ellen, vallomást nem tett. Új pszichoaktív szerrel történő visszaélés miatt indított ellene büntetőeljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság.