Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Media1: Távozik a Hír Tv-től az Informátor teljes stábja

Szerző: | 2020. május 31., 17:32 | Belföld

A Hír Tv székháza 2018. augusztus 1-jén

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Távozik Szarvas Szilveszter, a Hír Tv Informátor című műsor szerkesztője és Bohár Dániel szerkesztő-műsorvezető, és velük együtt a teljes stáb is – ezt a Media1 több, névtelenséget kérő, de biztos forrása is megerősítette vasárnap reggel. Az oldal úgy tudja, hogy mindannyian a Pesti Srácokhoz mehetnek.

HIRDETÉS - AIP

Az Informátor a kormányközeli médiaholdinghoz tartozó Hír Tv egyik legismertebb műsora, az Echo Tv-vel való egyesüléskor került a csatornához. A műsor magát oknyomozóként határozza meg, kritikusai szerint inkább az ellenzékkel szembeni revolvermédiaként működik. Náluk jött ki az önkormányzati választási kampányban a Lackner Csaba, kispesti szocialista önkormányzati képviselő erősen korrupció- és kábítószergyanús felvétele, legutóbb a stáb Gurmai Zita MSZP-s képviselőt kergette meg kamerával.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Szarvas Szilveszter Hír Tv-s munkája mellett egyben a fideszes Pesti Srácok hírigazgatója is. A Media1 egy informátortól úgy tudja, hogy most az egész stáb (másokkal együtt az operatőr és a vágó is távozik) a Pesti Srácokhoz mehet. Egy másik forrásuk ebből csak annyit erősített meg, hogy egy Hír Tv-től független másik médiumnál folytatják karrierjüket, miután egy jobb ajánlatot kaptak, de nem nevezte meg az illető, pontosan honnan.

A Media1 kereste a távozások kapcsán Szikszai Pétert, a Hír Tv vezérigazgató-helyettesét, de egyelőre nem reagált a telefonhívásaikra. Bohárékat is keresték, akik nem kívántak nyilatkozni. Az Index.hu is kereste Szarvas Szilveszteréket, de ugyancsak elutasításba ütközött.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bohár Dániel, Gurmai Zita, Hír Tv, Informátor, media1, Pesti Srácok, Szarvas Szilveszter


Virtus

Virtus

A német külügyminiszter szerint érthetetlen, amit a magyar vezetés tesz Kína ügyében. Aztán hozzátette, hogy sajnos nagyon is érthető. Nincs itt valami ellentmondás? Hát, sajnos nincs.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest