Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szili Katalin: Magyarország nemzetpolitikai szinten is átlépett a 21. századba

Szerző: | 2020. június 02., 15:13 | Belföld

Budapest, 2019. szeptember 25. Szili Katalin, a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács tiszteletbeli elnöke, a Virtuális Erőmű Program (VEP) védnöke beszédet mond a VEP XI. díjátadó gáláján az Országház Delegációs termében 2019. szeptember 25-én. MTI/Kovács Attila

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A trianoni békediktátum századik évfordulója nemcsak gyásznap, hanem lehetőség is az erőmerítésre – mondta Szili Katalin autonómiaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, aki a rendszerváltásig az MSZMP, majd 2010-ig az MSZP politikusa volt kedden az M1 csatornán. (MTI)

HIRDETÉS - AIP

Jelenleg az a kérdés, hogy a magyarság hogyan tud merítkezni az elmúlt száz év rendkívüli igazságtalanságából és hogyan tudja megteremteni azokat, a 21. századi Európában már bevett lehetőségeket, amelyekből egy új együvé tartozást teremthet – hangsúlyozta a volt házelnök.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Tíz évvel ezelőtt, miután a magyarság átélte az elhallgatás és a megosztott nemzet időszakát, nagy változás következett be a nemzetpolitikában – mondta a politikus az alaptörvény átírására, és az elszakadt területeken élő magyarokat érintő állampolgári és választási törvényre.

Az alaptörvény átírása kifejezi, hogy Magyarország nemzetpolitikai szinten is átlépett a 21. századba – hangsúlyozta Szili Katalin.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: autonómiaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, nemzetpolitika, Szili Katalin


Virtus

Virtus

A német külügyminiszter szerint érthetetlen, amit a magyar vezetés tesz Kína ügyében. Aztán hozzátette, hogy sajnos nagyon is érthető. Nincs itt valami ellentmondás? Hát, sajnos nincs.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest