Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Rogán Antalnak csaknem kilencszer magasabb volt a jövedelme tavaly, mint Orbán Viktornak

Szerző: | 2020. június 08., 16:59 | Belföld, Featured

Orbán Viktor miniszterelnök és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. június 12-én (Fotó: MTI / Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A kormány összes tagját és még magát a miniszterelnököt is túlszárnyalta a tavalyi évben Rogán Antal, legalábbis a jövedelemben mindenképpen.

A 24.hu vette észre, hogy a kormany.hu-ra felkerültek a miniszterek és az államtitkárok 2019-re vonatkozó főbb adóbevallási adatai. Eszerint Rogán Antalnak 232,4 millió forint bevétel után kellett személyi jövedelemadót fizetnie. Az adatlapról az nem derül ki, hogy pontosan milyen forrásokból jött össze ez az összeg.

Ehhez képest Orbán Viktornak 26,5 millió forint után kellett adót fizetnie, a különbség közte és a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal között igencsak látványos.


HIRDETÉS

A kormány jól keresői között dobogós helyre került még Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter, akinek 71,7 milliós, és Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, akinek 63,5 milliós adóalap gyűlt össze.

Címkék: Miniszterelnöki Kabinetiroda, Orbán Viktor, Orbán-kormány, Rogán Antal


HIRDETÉS
Így éltem túl a Covidot

Így éltem túl a Covidot

A legidegőrlőbb az, hogy ha ezt elkapja az ember, teljesen magára van hagyva. A háziorvos nem jöhet ki a fertőzött otthonába, a kormányhivatalnak csak alanyok vagyunk, az állam minden pórusával azt üzeni: egyedül vagy ebben a háborúban.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest