Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Újabb csaknem 12 milliárdot költenek Rogánék kommunikációra

Szerző: | 2020. június 08., 21:09 | Belföld

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2018. Szeptember 8-án (Fotó: MTI / Varga György)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Csaknem 12 milliárd forintos keretösszegű szerződést kötött a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációra.

A Hvg.hu vette észre a New Land Media Kft.-vel és a Lounge Design Kft.-vel létrejött megállapodást. A kormány honlapjára néhány napja feltöltött dokumentum szerint a két cég összesen 11,8 millió forint értékben láthatja el az „Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos, valamint az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatokat”.

A portál felidézi, hogy a május 18-i keltezésű vállalkozó keretszerződés megkötése előtt két másik, december 31-i lejáratú, ugyanilyen tárgyú szerződést is kötött a Rogán Antal vezette kabinetiroda a Balásy Gyula érdekeltségébe tartozó cégekkel.


HIRDETÉS

Címkék: Balásy Gyula, kormányzati kommunikáció, Lounge Design, Miniszterelnöki Kabinetiroda, New Land Media Kft., Rogán Antal


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest