Egy lelkész is kiállt a vasalódeszkás tornatanár mellett

Egy lelkész is kiállt a vasalódeszkás tornatanár mellett

A vasalódeszkás tornatanár után itt a vasalódeszkás pap.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„– Nem mersz vasalódeszkás képet feltenni! – Fogd meg a söröm!" Így kommentálta saját, Facebookra feltöltött fényképét Ócsai Zoltán pécsi evangélikus lelkész.

Nyilván nem függetlenül a napokban az érdeklődés középpontjába került „vasalódeszkás tornatanár” esetétől, a protestáns lelkész egy fotóján egy vasalódeszka tölti be az oltár szerepét. A pap liturgikus öltözetben, talárban, de papucsban szerepel a képen, a vasalódeszka-oltáron pedig feszület, gyertya és a Biblia mellett egy vasalódeszka is található.

Bejárta az elmúlt napokban Vezsenyi Lászlónak, a makói József Attila Gimnázium testnevelő tanárának otthoni úszástanítós videója, amely révén humorral próbálta feldobni a járvány miatti karantén időszakát. Amikor számos kollégája a digitális tanrendre való átállás nehézségeivel küszködött, elővette minden kreativitását, és egy alig több mint négy perces videót forgatott a nappalijában, amelyben egy vasalódeszkára mászva megmutatta, hogyan lehet az interneten keresztül, a lakásba zárva is úszást tanítani.

A vicces videó miatt a tanár írásbeli figyelmeztetésben részesült, és jelen pillanatban el van tiltva a tanítástól, összes csoportját elvették. A letiltás óta arra kényszerítik a pedagógust, minden egyes napra készítse el a csoportjainak szánt aznapi tananyagot, gyakorlatsorokat, pontos utasításokkal, és azt küldje el egy példányban a tankerületi vezetőnek és az igazgatónak. Mindezt úgy, hogy ezeket soha nem adhatja át a diákoknak, hiszen el van tiltva tőlük.

https://www.facebook.com/zoltan.ocsai.3/posts/2708769895894798

Így legyen valaki kreatív: Megbüntették és megalázták a vasalódeszkás tornatanárt - videóval | Magyar Hang

Rengetegen imádták Vezsenyi Lászlónak, a makói József Attila Gimnázium testnevelő tanárának otthoni úszástanítós videóját, amely révén humorral próbálta feldobni a járvány miatti karantén időszakát. Amikor számos kollégája a digitális tanrendre való átállás nehézségeivel küszködött, elővette minden kreativitását, és egy alig több mint négy perces videót forgatott a nappalijában, amelyben egy vasalódeszkára mászva megmutatta, hogyan lehet az interneten keresztül, a lakásba zárva is úszást tanítani.