Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Nem volt fegyvere a rendőri intézkedés közben meghalt férfinek

Szerző: | 2020. június 17., 18:04 | Belföld, Featured

Képünk illusztráció! A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai Budapesten, a Nyugati pályaudvarnál 2016. december 20-án. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Minden előzmény nélkül lett rosszul, majd vesztette életét rendőri intézkedés közben egy férfi Salgótarjánban szerda reggel. A hírről lapunk is beszámolt, a férfi halálának körülményeiről azonban eddig keveset tudtunk.

HIRDETÉS - AIP

A Terrorelhárítási Központ (TEK) ugyanakkor nemrég újabb információkat közölt az MTI érdeklődésére. Eszerint a gyanúsított a rendőri intézkedésnek nem állt ellen és a rendőrökkel szemben nem lépett fel támadólag. Kiemelték azt is, hogy a gyanúsítottra a rendőrök nem lőttek rá és nála sem volt lőfegyver. Az intézkedés közben elhunyt férfi halálának okát igazságügyi szakértők állapítják meg.

Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője korábban az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy egy ügyészük személyesen vizsgálódott a helyszínen a haláleset ügyében. Az eddigi adatok alapján azt állapították meg, hogy a halál oka egyértelmű, az ügyben rendőri mulasztás nem történt, tehát nem merült fel olyan tény vagy körülmény, amely ügyészségi eljárás megindítását indokolná.

Egyébként a Készenléti Rendőrség azért kérte a TEK segítségét a gyanúsított elfogásához, mert – mint írták – okkal volt feltételezhető, hogy lőfegyvere van. Miután a férfi rosszul lett, a TEK műveleti egységének mentőtisztje azonnal megkezdte ellátását, majd újraélesztését. A gyors és szakszerű beavatkozás ellenére azonban nem tudtak rajta segíteni.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: elfogás, haláleset, Központi Nyomozó Főügyészség, Salgótarján, TEK


Szilágyi Áron, a legnagyobb kardvívó

Szilágyi Áron, a legnagyobb kardvívó

Harmadik egyéni aranyérmét szerezte Tokióban, amivel történelmet írt. A kardvívás a múlt században hat évtizedig igazi magyar sportág volt, Szilágyi Áronnak köszönhetően ismét az lett.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest