HIRDETÉS
HIRDETÉS

Németh Szilárd ismét nagyot alkotott

Szerző: | 2020. június 19., 20:36 | Belföld

Németh Szilárd katonák között Hercegszántón (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Bár egyes kommentelők szerint 18 óra után ilyen képet már nem szabad feltenni, Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára péntek este osztotta meg közösségi oldalán a készülő füstölt sonkás pacal képét. A Fidesz alelnöke azt írta bejegyzésében: „bevállalós szép asszonyoknak és férfiaknak készül a hétvégi füstölt sonkás pacal”. 

A kommentelő hívek többségének tetszik a menü, akad, aki egyenesen rajong érte: „Én Önért és pártjáért bármit bevállalok”. Ám vannak olyanok is, akik kritikával illetik az államtitkár főztjét: „Bizton állíthatom, hogy ez a legrosszabbul kinéző valami, amit a te konyhádban láthattam az eddigi posztokban.”

A multitalentum fideszes politikus szereti megosztani kedvenc receptjeit, és a  kötcsei polgári piknikeknek is ő az állandó főszakácsa. 

Címkék: főzés, Németh Szilárd, pacal


HIRDETÉS
Haveri diplomaták

Haveri diplomaták

Harminc esztendővel a rendszerváltás után az átlagembernek ugyanolyan nehéz a magyar–magyar kapcsolattartás az erdélyi rokonokkal-barátokkal, mint a Ceausescu-rendszer legsötétebb éveiben.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

Pin It on Pinterest