Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Nyomoznak a közpénzből fizetett fideszes plakátok miatt

Szerző: | 2020. június 28., 14:10 | Belföld

Miskolc, 2019. október 7. Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP, Kopcsó Gábor, az Új Lendület Miskolcért és Veres Pál a Függetlenek Szive-MSZP-Momentum-Párbeszéd-Jobbik-LMP-DK-Mindenki Magyarországa-Velünk a Város polgármesterjelöltjeinek és Leventéné Gonda Erika, a Fidesz-KDNP és Hegedûs Andrea, a Függetlenek Szive-MSZP-Momentum-Párbeszéd-Jobbik-LMP-DK-Mindenki Magyarországa-Velünk a Város önkormányzati képviselõjelöltjeinek plakátjai Miskolcon 2019. október 7-én. MTI/Vajda János

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elindult a nyomozás a miskolci Fidesz botrányos plakátnyomtatási ügyében – tette közzé honlapján szombaton az erről szóló nyilatkozatot az LMP Borsod-Abaúj-Zempén megyei alapszervezete, melyet a Népszava vett észre.

HIRDETÉS - AIP

A megyei rendőr-főkapitányság határozatából kiderül, hogy a kazincbarcikai rendőrök hűtlen kezelés vétsége gyanújával nyomoznak a történtek miatt, a helyi LMP-s vezető, Mezei Attila feljelentése nyomán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Mint a Népszava korábban megírta, a jelek szerint a polgármesteri hivatalt és a város cégeit, intézményeit polipként kihasználva választási kampányra költötte a miskolciak pénzét a helyi Fidesz. A Miskolc Holding városi cég nemrég lezajlott belső vizsgálata alapján ugyanis kiderült, hogy a tavalyi önkormányzati választási kampányban az Alakszai Zoltán jegyző (fideszes polgármesterjelölt) vezette városháza és a polgármester-jelöltségről betegsége miatt lemondott, de a helyi Fideszt továbbra is irányító Kriza Ákos vezette pártszervezet a város nyomdájából rendelt Fideszes kampányanyagokat, amelyeket a Miskolci Kulturális Központtal, illetve város egyik közalapítványával fizettették ki. A történtek miatt a Miskolci Holding szintén feljelentést tett,  az ügy eljutott Állami Számvevőszékig is.

Két és fél millióba került Miskolcnak a mikulásnapi helikopterezés | Magyar Hang

Több mint két évvel ezelőtt, 2017 végén rendelt Budapestről helikopteres repülést a borsodi megyeszékhelyre a Miskolc Holding akkori vezetése, melynek okáról egyelőre nem talál információkat az új városvezetés – írja a Borsod24 helyi hírportál. A portál a szerződést is közzétette, amelyből kiderül, hogy az önkormányzati cég, (teljes nevén Miskolc Holding Zrt.)

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Alakszai Zoltán, Fidesz–KDNP, LMP, mezei attila, Miskolc, plakát


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest