Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Elismerte a kispesti vagyonkezelő vezetője, hogy ő jelentette fel a Momentum politikusát

Szerző: | 2020. július 21., 15:33 | Belföld

Fotó: RTL Klub Híradó

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elismerte a Magyar Nemzetnek Kránitz Krisztián, a kispesti vagyonkezelő igazgatója, hogy ő jelentette fel korábban Paróczai Anikó momentumos önkormányzati képviselőt. Sérelmezte, hogy a politikus egy Facebookra kiposztolt videóban mutatta be spanyolországi ingatlanját, illetve a lakás tulajdoni lapját.

HIRDETÉS - AIP

Lapunk is beszámolt róla, hogy rabosították Paróczai Anikó kispesti momentumos képviselőt a XVIII. kerületi rendőrkapitányságon, miután becsületsértés és különleges adattal való visszaélés miatt feljelentették a nyomozóhatóságnál.

– Azt nem tudjuk pontosan, hogy ki tette a feljelentéseket, de becsületsértés miatt kizárólag Kránitz Krisztián kezdeményezhette az eljárás indítását – közölte akkor a Momentum. Ezt arra alapozták, hogy Paróczai Anikó hozta nyilvánosságra róla, hogy olyan spanyolországi medencés nyaralója van, amelyet nem írt bele a vagyonnyilatkozatába.

Kránitz Krisztián a kormányhoz hű napilapnak most azt mondta, hogy egy február 3-i Facebook poszt miatt döntött a jogi lépés mellett. Akkor a momentumos politikus videókat és fotókat hozott nyilvánosságra az ominózus ingatlanról, illetve a tulajdoni lapot is. – Az ingatlanra vonatkozó adatok és fényképes felvételek közzétételére Paróczai Anikó nem rendelkezett jogalappal, továbbá elmondható, hogy a bejegyzésben tett egyes valóságot torzító állítások (például „spanyolországi villa”) egyetlen célja személyem negatív színben való feltüntetése, „célkeresztbe állítása” volt – fogalmazott a vagyonkezelő vezetője.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: feljelentés, Kispest, kránitz krisztián, Momentum, Paróczai Anikó


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest