Bödőcs Tibor: „Amíg a miniszterelnök rúgkapáló csirkék természetességével Brüsszelben csillog...”

Bödőcs Tibor: „Amíg a miniszterelnök rúgkapáló csirkék természetességével Brüsszelben csillog...”

Bödőcs Tibor (Fotó: Magyar Hang / Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Demokratának lenni annyi, mint nem félni: megijedni” – írta humoros bejegyzésében Bödőcs Tibor az Index-ügyről. Mint ismert, bizonytalanná vált a hírportál jövője, miután Dull Szabolcs főszerkesztőt kirúgták, a szerkesztőség szinte egésze pedig egyszerre felmondott. Az ügy hátteréhez hozzátartozik, hogy korábban tulajdonrészt vásárolt a híroldal hirdetéseit értékesítő Indamédia vállalatban Vaszily Miklós, több Fidesz-közelivé alakított televízió és híroldal korábbi vezetője.

Bödőcs Tibor azt írta, hogy „amíg a miniszterelnök rúgkapáló csirkék természetességével Brüsszelben csillog, mint Krisztus urunk az írástudók és farizeusok között: itt vannak ezek az indekszes, szűk vállú, kígyótestű, tyúkmellű, lúdtalpas, gluténmentes, „»sálat veszek, pedig nem is fázok« fajtájú HÜJEGYEREKEK! Álfüggetlenobjektívfüggetlenek… ezt tudja mindenki, akinek egy kicsit is Pancho Aréna alakú a szíve!”.

Bödőcs Tibor bejegyzése a közösségi oldalán olvasható.

Security Check Required