HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Érdi tömegver...

Érdi tömegverekedés: 12 ember letartóztatását indítványozta az ügyészség

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Tizenkét ember letartóztatását indítványozta a Pest Megyei Főügyészség azok közül, aki csütörtök este Érd egyik benzinkútján különféle fegyverekkel egymásnak estek. Lapunk is beszámolt már a tömegverekedésről, amelyben egy ember meghalt, miután a szívéhez közel megszúrták.

Az ügyészség szombati közleménye szerint a vita „egy enyingi és egy érdi nagycsalád” tagjai között alakult ki, őket egyébként egymáshoz is fűzik távolabbi rokoni szálak.

Csütörtök este az enyingi család legalább tizenhat férfi tagja a konfliktus rendezésének erőszakos módját választotta: több gépkocsival megjelentek egy érdi benzinkúton, hogy ott találkozzanak az érdi család tagjaival. Mindkét társaság a találkozóra különböző ütlegeket, illetve szúró-vágó eszközöket vitt magával.

13 embert fogtak el az érdi tömegverekedés után – 12-en vannak kórházban, 1 ember meghalt

A helyiek a riválisaik megérkezése után egyből nekihajtottak autóval a másik társaság egyik tagjának, majd tolatva még valakit elütöttek. Ezután az enyingi család tagjai a kocsi köré gyűltek, kirángatták annak utasait, miközben verekedésbe keveredtek az érdi család helyszínre siető tagjaival is. A verekedő felek különböző szúró és ütő eszközöket használtak egymás bántalmazására, és még gázpisztollyal is adtak le lövést.

A konfliktus közben az egyik enyingi férfi egy hegyes eszközzel szívtájékon szúrta az egyik érdi családtagot, aki rövid idővel később elhunyt. Összesen ketten életveszélyes, hárman súlyos, heten pedig könnyű sérülést szenvedtek.

Az ügyben az elfogott elkövetők egyikét emberölés bűntette a többieket – egyelőre – csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett az összecsapásban részt vett és eddig beazonosított tizenkét elkövető letartóztatásának elrendelésére, mivel szabadlábon hagyásuk esetén fennáll a bizonyítás megnehezítésének, illetve egy részüknél a bűnismétlés, továbbá az emberöléssel gyanúsított személynél az elrejtőzés veszélye is.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,951lájkolóTetszik
3,807követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek