HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ötmilliárd pl...

Ötmilliárd plusz a közmunkára

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A Magyar Közlönyben is rögzítette a kormány, hogy mindenki számára, aki ezt igényli,
a közfoglalkoztatás keretében munkalehetőséget biztosít. Ez része annak a kommunikációnak, hogy annyi munkahelyet fognak létrehozni, amennyi a koronavírus-járvány miatt megszűnt.

A péntek esti közlönyben Orbán Viktor aláírásával megjelent rendelet lényege – amelyet a 444.hu vett észre –, hogy az idei költségvetésben a Start-munkaprogram alcím kiadási előirányzata legfeljebb ötmilliárd forinttal túlléphető.

A járvány hazai megjelenése után és a bevezetett korlátozások idején Orbán Viktor többször is hangsúlyozta, hogy mindenkinek állást kínálnak majd, aki a koronavírus miatt veszítette el a munkáját és nem tud egyedül elhelyezkedni. Ennek egyik eleme volt, hogy bővítik a közfoglalkoztatást. A felkínált lehetőségek között szerepelt még a honvédség önkéntes tartalékos rendszerének felduzzasztása és az állami cégek állományának növelése.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,110lájkolóTetszik
3,824követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek