Boldog István kémiai úton kasztráltatná a pedofilokat, és betiltatná az antifasiszta mozgalmat

Boldog István kémiai úton kasztráltatná a pedofilokat, és betiltatná az antifasiszta mozgalmat

Boldog István Orbán Viktorral egyeztet (Fotó: Boldog István Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Radikális elképzeléseiről beszélt Boldog István, az egyebek mellett hivatali vesztegetéssel vádolt fideszes országgyűlési képviselő a Mezőtúri Városi Televízió műsorában – vette észre a 444. A képviselő elárulta, a kormánynak benyújtott törvényjavaslataiban a pedofilok kasztrálásáról, az antifasiszta mozgalmak betiltásáról, illetve az állatkínzók bebörtönzéséről írt.

– Tudomásul kell venni, hogy az antifa egy olyan szélsőséges mozgalom, ami veszélyezteti az emberek életét. Magyarországon ma még csak azt láttuk, (…) hogy vörös zászlókkal vonulgattak és megpróbálták meggyalázni a hitünket, karácsonyfát, Betlehemet tönkretenni – idézte Boldogot a 444.

A pedofilok visszaesését megelőzendő pedig a képviselő a kémiai kasztráláshoz nyúlna, amit „mindenképpen végre kell hajtani”.

Boldog István fideszes országgyűlési képviselőt azzal gyanúsítják, hogy közreműködött Jász-Nagykun-Szolnok megyei választókerületében a Terület- és településfejlesztési operatív programban (TOP) elnyerhető forrásokkal való visszaélésben. A megalapozott gyanú szerint Boldog hivatali helyzetével visszaélve, jogellenesen befolyásolta a pályázatok elbírálásának eredményeit, amiért vállalkozóktól jogtalan előnyt kapott. Boldog felbujtóként vehetett részt a visszaélésekben – derült ki Polt Péter legfőbb ügyész Csányi Tamás jobbikos országgyűlési képviselőnek adott írásbeli válaszából. Eszerint kétrendbeli felbujtóként elkövetett hivatali vesztegetés, vesztegetés elfogadása, illetve ugyancsak felbujtóként elkövetett versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési eljárásban bűntettével gyanúsítják.

Boldog mentelmi jogát április 2-án függesztették fel, másnap a képviselő azt mondta, tiszta a lelkiismerete. Nemrég azzal került a hírekbe, hogy a hol könnyfakasztóan, hol fájdalmasan leegyszerűsített szélsőjobbos narratívát képviselő Vadhajtásokat nevezte a kedvenc „vezető hírportáljának”. Boldog István társadalomfilozófiai mélységeit tárta fel a Coca-Cola ellen hirdetett bojkott is. A képviselő világgá kürtölte, addig nem iszik kólát, amíg a cég nem távolítja el kihelyezett melegbarát plakátjait Magyarországról. Ezeken a plakátokon azonos nemű fiatalok kólát isznak – és láthatóan szeretik egymást. Boldog István egy csapásra híres lett, tucatnyi világhírű lap is beszámolt bojkottfelhívásáról.