Blogposztokkal töltenék fel az Index-címlapot

Blogposztokkal töltenék fel az Index-címlapot

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miközben az új szerkesztőségi csapat felállítása gőzerővel zajlik, addig ebben az átmeneti időszakban a blog.hu szerzői előtt is megnyílik a lehetőség, hogy az Index címlapján is megjelenjenek az írásaikkal – a blogketrecen kívül is – közölte az Indamédia a Blog.hu gépházblogján még péntek este. A bejegyzést a Hvg vette észre.

Mint írták, a blog.hu és az Index címlapszerkesztői közösen választanak a blog.hu-n született írásokból, melyek elsőként az Index címlapjának tetején, a hajtás feletti blokkban kezdik meg pályafutásukat.

Hozzátették azt is, hogy a szerkesztőségtől kapott információik szerint az Indexen semmilyen tartalmi irányváltás nem várható.

Ez a rendszer a következő napokban el is indul. Akinek az írása felkerül a címlapra, értesítést kap róla, ekkor jelezheti is, ha ezt nem szeretné. „Együttműködést előre is köszönjük, várjuk a jobbnál jobb tartalmakat!” – így zárul a poszt.

Címkék: Index.hu, blog, Indamédia