Szakács Árpád és Szentesi Zöldi László is pénzt ajánlott Novák Elődnek

Szakács Árpád és Szentesi Zöldi László is pénzt ajánlott Novák Elődnek

A budapesti Városháza falához támasztott létra 2020. augusztus 16-án (Fotó: Mi Hazánk)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szakács Árpád és Szentesi Zöldi László is pénzt ajánlott Novák Elődnek, a Mi Hazánk alelnökének. A kormánypárti megmondók tetszését az nyerte el, hogy a politikus vasárnap letépte a budapesti Városházáról a szivárványos zászlót. „Fel a győzelemre, elég volt a homoszexuális provokációból”, kiabálták a közzétett videón. Novák mellett jelen volt Nagy Attila fővárosi pártelnök és több más aktivista.

A kiérkező rendőröknek Novák aztán el is magyarázta, hogyan szedte le a zászlót. Amikor beszédében odaért, hogy a leesett zászlót felvette és elszaladt, konkrétan is elrohant a rendőrök elől. (A párt közleménye szerint aztán visszasétált később.)

Facebook-oldaláról derült ki, hogy a politikus saját bevallása szerint ekkor mindenféle izgalmas akciókban vett részt. A futását megdicsérő kommentelőnek azt válaszolta: „Köszönöm, maratonfutó vagyok, most jól jött :-) Hamarosan a szeméttelepen lesz a zászló, nemigen találják meg addig, hogy a város melyik kukájába dobtam. A Bourne-filmek jártak az eszemben, ahogy a térfigyelő kamerák közt ügyeskedtem, épületek belsejében is... :-)”

A Mi Hazánk politikusának akciója elnyerte több kormánypárti megmondóember tetszését is. Egyetértésének adott hangot Szentesi Zöldi László publicista, aki azt írta: „Én nem kedvelem a Mi Hazánk Mozgalmat. Nem olyan Magyarországot szeretnék, mint ők, soha, semmilyen körülmények között nem szavaznék rájuk. Csakhogy vannak ügyek, amelyekre nem pártpolitikai alapon kell tekintenünk. Ha a budapesti városvezetés szivárványos zászlókkal épít falat az emberek közé, ha a devianciát emeli példává, és igyekszik lebontani a család, a nemzet intézményét, akkor fel kell emelni a szavunkat. Novák Elődöt minden bizonnyal pénzbüntetésre ítélik azért, mert eltávolította a középületről a pederaszták zászlaját. Ha ez így lesz, elsőként utalok át pénzt a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd számára, és erre biztatom minden barátomat, követőmet is.”

Szintén pénzt ajánlott a Kinek a kulturális diktatúrája? című cikksorozat szerzője, Szakács Árpád. Facebook-oldalán szolidaritását fejezte ki, és azt írta, teljes mértékben egyetért Novák lépésével. „A hatóságok intézkedését vérlázítónak tartom. Ezennel felajánlom azt is, hogy ha bármilyen bírságot kiszabnak Novák Elődre, annak összegét magam fizetem ki. Végre egy olyan ember, egy olyan ügy, ami mellett pártpolitikától függetlenül minden magyar embernek ki kell állnia!” – közölte Szakács. Ő egyébként már adott is elő a Mi Hazánk „értelmiségi holdudvarából” létrehozott Fekete István Szabadegyetemen. Itt Novák Előd oldalán beszélt „a magyar kultúra ellenségeiről.”

Utóbb csatlakozott a Novák Elődnek pénzt ajánlók sorához Bayer Zsolt publicista, valamint a Hír Tv műsorvezetője, Trombitás Kristóf. Bayer azt javasolta követőinek, tegyenek így ők is, mert „a politika világában igenis fontosak a szimbólumok.”

Múlt héten a ferencvárosi önkormányzat épületéről szedték le és égették el a szivárványos zászlót szélsőjobboldali aktivisták. A rendőrök a maszkos fradisták egyikét már szombaton elfogták. A hírt egyébként a kormánypárti 888 elsőre azzal a kommentárral osztotta meg: „Így kell ezt.” A lap a cikk címében továbbá azt írta, a szurkolók „megtisztították” a városházát a zászlótól. Az Aryan Greens nevű szurkolói csoport az akció kapcsán azt írta, „ez a város nem az a város.” Minderre Baranyi Krisztina polgármester azt válaszolta: „Rossz hírem van fiúk! Ez bizony az a város és az az ország.”