HIRDETÉS
HIRDETÉS

Vona Gábor megvédte Szijjártó Pétert

Szerző: | 2020. augusztus 20., 11:19 | Belföld

Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapítója (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lényegében megvédte a luxusjachton lefotózott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke, a Második Reformkor Alapítvány alapítója.  

Facebook posztját azzal kezdte, hogy bár számtalan dologban nem ért egyet a kormány külpolitikájával, ha valakit nem lehet munkakerüléssel vádolni, az éppen Szijjártó Péter. – Most a tartalmi részbe ne menjünk bele, koncentráljunk csak a munkatempóra – fűzte hozzá egyből, és azt is elismerte, butaság volt munkahelyi képpel illusztrálni a hajóról végzett munkát. Ám szerinte nem ez a NER legnagyobb bűne és „Szijjártó Péter sem a NER oligarchák mintapéldánya”.

Ezután viszont keményebb szavakkal folytatta: „azt meg nagyon a legaljának tartom, amikor a magyarok nyaralási irigységére építünk fel egy lejárató kampányt”. – Ha Karácsony Gergelyt csesztetné a sajtó, hogy Máltáról küldte ki az e-maileket és nem a fővárosi irodájából, akkor mellette is kiállnék. Mert ez az egész megint csak arra jó, hogy a magyar közélet vályújába öntsünk egy jó adag moslékot – írta.


HIRDETÉS

Végül pedig kijelentette, bárki is küldte a képet az Átlátszónak, nem tud neki gratulálni, ha pedig a portál szervezte, „akkor jó, ha ezután nem kunyerálnak pénzt horvát nyaralásra.”

A poszthoz több, mint ezer hozzászólás érkezett néhány óra alatt. A véleményt nyilvánítók többsége arra hívta fel a figyelmet, hogy nem a nyaralás a gond, hanem hogy egy NER-közeli milliárdos üzletember látta vendégül a külügyminisztert a hajóján. Erre válaszul Vona Gábor némileg módosította álláspontját, amikor a következőket írta: „Igen, ezt értem. De akkor ugyanígy háborodjunk majd fel a másik oldalon is.”

Címkék: Luxusjacht, NER, oligarcha, Orbán, Szijjártó Péter, Vona Gábor


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest