Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Balogh Ákos Gergely is főszerkesztő-helyettes lesz az Indexnél

Szerző: | 2020. augusztus 22., 09:26 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Balogh Ákos Gergely, a Főszerkesztők Fórumának elnökségi tagja, a Mandiner volt főszerkesztője, a Corvinus Egyetem volt kommunikációs igazgatója lesz az Index egyik főszerkesztő-helyettese – értesült a Mandiner.hu.

HIRDETÉS - AIP

Balogh Ákos Gergely a Média1-nek megerősítette az információt. Azt mondta, arról, hogy pontosan mely területek tartoznak majd hozzá, csak később ad majd tájékoztatást, ha már munkába állt. A szakportál azt írja, már napokkal ezelőtt arról értesült, hogy Balogh Ákos Gergely a Corvinuson keresett maga alá munkatársakat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Korábban Balogh volt a Fidelitas-lapként indult Ufi (Utolsó figyelmeztetés), majd az abból kinőtt Reakció főszerkesztője, de foglalkozott honlap-üzemeltetéssel is, 2010 és 2014 között az orbanviktor.hu oldalt is vállalkozása működtette. A Reakció Kiadó Kft. tulajdonosa – írja a Mandiner.

A héten írta meg a Média1, hogy Szombathy Pál lesz az új főszerkesztő, négy helyettese lesz, az egyikük Kitzinger Szonja, aki dolgozott korábban a Magyar Rádiónál és a Figyelőnél is, az elmúlt években pedig márkamagazinok főszerkesztője volt. A magazinos tartalmak tartoznak majd hozzá.

Egykori Magyar Narancs- és Inforádió-tagok is csatlakoznak a szerkesztőséghez. Azt pedig a Magyar Hang tudta meg, hogy Hercsel Adél és Szalai Szabolcs is a laphoz igazol.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Balogh Ákos Gergely, Index.hu, média


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest