Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Trócsányi László is koronavírusos

Szerző: | 2020. augusztus 28., 13:51 | Belföld

Fotó: Trócsányi László Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kimutatták a koronavírust Trócsányi László európai parlamenti (EP-) képviselő, volt igazságügyi miniszter szervezetében – A Fidesz EP-képviselője pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: jelenleg hatósági karanténban van, megtette a szükséges óvintézkedéseket és közreműködik a vizsgálatok elvégzésében.

HIRDETÉS - AIP

– Munkáját gyógyulásáig itthonról folytatja – tette hozzá.

HIRDETÉS - AIP

A szűkszavú közleményből nem derül ki, hogy hol és mikor kaphatta el a vírust a 64 éves politikus. Így nem tudni, hogy számos vezető fideszeshez hasonlóan ő is az Alapjogokért Központ szombati rendezvényén került-e kapcsolatba fertőzött személlyel vagy sem.

Korábban beszámoltunk róla, hogy két újabb fidesz–KDNP-s országgyűlési képviselő, Hende Csaba és Nacsa Lőrinc is hatósági házi karanténba kerültek. Mindketten találkoztak azzal a Hollik Istvánnal, akinek a tesztje pozitív lett a múlt heti zsófiapusztai magánrendezvény után. Ezen számos kormánypárti politikus részt vett, a 24.hu szerint száznál is többen voltak. Házi karanténba került Orbán Balázs és Gulyás Gergely is.

Címkék: házi karantén, igazságügyi miniszter, koronavírus, Trócsányi László


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest