Kapósak a debreceni dohányboltok, újabb rablás elkövetőjét keresi a rendőrség

Kapósak a debreceni dohányboltok, újabb rablás elkövetőjét keresi a rendőrség

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb debreceni dohányboltrablás elkövetőjét keresi a rendőrség - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szombaton az MTI-vel. Közleményük szerint péntek este egy férfi fegyverrel vagy annak utánzatával a kezében bement egy dohányboltba, ahol az alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. Az eladó 15 ezer forintot adott át a férfinak, aki ezt követően elhagyta a helyszínt. A eset során személyi nem sérült meg senki.

A feltételezett elkövető normál testalkatú, 60-65 év körüli férfi, aki világoskék inget, farmernadrágot, világosbarna színű cipőt, egy fekete sapkát és szájmaszkot viselt. A cselekményről a biztonsági kamera felvételt készített.

Debrecenben szerda reggel is kiraboltak fegyveresek egy dohányboltot, akkor 50 ezer forintot vittek el. A 18 és 19 éves férfit – ahogy az az arról kiadott rendőrségi videóból is kiderült – két nappal később Egerben fogták el és kezdeményezték letartóztatásukat. A fiatalok beismerték a bűncselekmény elkövetését - közölte a rendőrség szombat reggel.