Feleségét, majd a rendőröket fenyegette egy késsel, a TEK fogta el

Feleségét, majd a rendőröket fenyegette egy késsel, a TEK fogta el

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével fogták el azt a komlói férfit, aki feleségét fenyegette, majd késsel támadta a kiérkező rendőröket – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Szombat délután tett bejelentést egy kétségbeesett komlói nő a rendőrség ügyeletére arról, hogy férje agresszíven viselkedik és attól tart, bántalmazni fogja. A helyszínen a 46 éves helyi férfi a vele szemben intézkedő rendőröket a nála lévő késsel megtámadta és megfenyegette, majd bezárkózott a lakásba, ahonnan a többszöri felszólítás ellenére sem jött ki.

A rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek bevonásával a lakásban elfogták az agresszív férfit, ellene a Komlói Rendőrkapitányság – ideiglenes megelőző távoltartás elrendelése mellett – garázdaság vétség miatt indított nyomozást. A férfi ellen a rendőrök hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek, az eljárást a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja le.

Címkék: fenyegetés, TEK, komló