Alföldi Róbert: Hajrá Barátaim!

Alföldi Róbert: Hajrá Barátaim!

Alföldi Róbert (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Alföldi Róbert sem hagyta szó nélkül, hogy a színművészeti egyetem hallgatói elbarikádozták magukat az intézmény épületében, így tiltakozva a modellváltás és Vidnyánszky Attila megjelenése ellen.

A színművész, rendező, a Nemzeti Színház egykori igazgatója a Facebookon teljes szolidaritásáról biztosította fiatal kollégáit. – Ha bármi kell, szóljatok!… kaja, víz, takaró… bármi – írta. Egyúttal sajnálatosnak nevezte, hogy nem maradt más eszközük.

Alföldi Róbert annyit tett még hozzá, hogy büszke az egyetem hallgatóira, ahogyan arra is, hogy ő is abban az intézményben tanulhatott. – Hajrá Barátaim! – zárta sorait.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói a hétfő esti demonstráció után foglalták el az intézmény Vas utcai épületét, és emeltek blokádot. Információink szerint a diákok elkötelezettek, addig tartják magukat, amíg erre lehetőségük van. – Tudjuk, hogy ki azok, akiket nem akarunk beengedni az egyetemre, ők az alapítvány kuratóriumának tagjai, illetve a felügyelőbizottsági tagok – fogalmazott a Magyar Hangnak Csernai Mihály, a hallgatói önkormányzat (HÖK) elnöke kedd reggel.